Gradinita cu program prelungit Gradinita cu program prelungit

Gradinita Capsunica sector 3, Bucuresti

Este o institutie noua cu inalte standarde pentru educarea copiilor si pentru petrecerea timpului liber.

Initiativa noastra are la baza cerintele parintilor pentru spatii din ce in ce mai generoase, dotari moderne, precum si atentie si indrumare psihopedagogica pentru copiii lor.

Intregul demers didactic este conceput si realizat cu un profesionalism autentic.

Unitatea de invatamant va sustine nevoile individuale ale prescolarilor si scolarilor, va dezvolta fiecare copil luand in calcul potentialul lui, si va crea un mediu armonios pentru dezvoltarea multi inteligentelor, a creativitatii si a realizarii de sine.

Misiunea noastra deriva din nevoia de educatie, identificate la nivelul societatii de astăzi si al comunitatii in care traim. Pentru a se adapta noilor solicitari se impune cu necesitate educatia continua si permanenta a individului.

Aceasta se realizeaza prin introducerea unor noi modalitati si forme de instruire si educare, asigurarea coerentei si unitatii sistemului educational.

Din misiunea Gradinitei Capsunica rezulta sase caracteristici fundamentale pe care personalitatea copiilor nostri le vor dobandi:

Eficienta educatiei pe care vrem s-o oferim, alaturi de cea primita de la parinti, se poate aprecia numai prin efectele pe termen lung asupra comportamentului viitorului cetatean, ramanand insa in vigoare si obligatia de a avea o utilitate imediata.

Ne dorim sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii de familie oferind parintilor linistea de care au nevoie atunci cand sunt la lucru, dar si imbogatirea experientelor de viata ale copiilor aflati in grija noastra.

Acasa Contact 
Toate drepturile rezervate gradinitacapsunica.ro @2015-2020

Realizat de
GDPR
COMPLIANT
gradinitacapsunica.ro