After School Capsunica

Programul afterschool reprezinta o varianta educationala potrivita pentru copii si parinti, oferind un mediu sigur, supravegheat, sprijin pentru teme si o varietate de activitati educative, sportive, distractive si relaxante pentru cei mici.
Pe langa aceste activitati, programul afterschool al gradinitei Capsunica include mese si gustari complete si incurajeaza obiceiurile sanatoase ce tin de stilul de viata.

AFTER SCHOOL SECTOR 3 (langa InCity Residence)

tarif 1250 lei/luna

PROGRAM
11:30-12:30
Preluarea copiilor de la scoala

12:30-13:30
Masa de pranz.
Meniul cuprinde 2 feluri de mancare pregatite in bucataria proprie. In acest sens, ingredientele necesare sunt achizitionate zilnic in functie de meniul stabilit, asigurandu-se astfel prospetimea, in acord cu regulile de nutritie specifice varstei, de siguranta si igiena a alimentelor.

13:30-15:45
Trecem in revista toate lectiile predate la scoala in ziua respectiva. Stabilim care este nivelul de cunoastere, intelegere si insusire a tuturor notiunilor predate. Daca exista lectii/notiuni pe care elevul nu le-a inteles sau le-a uitat, le vom repeta impreuna si le vom fixa prin exercitii. Vom completa/scrie caietele/temele, primite la scoala.

15:45-16:00
Servirea unei gustari. Aceasta poate consta in: tartine, briose, chec sau alte prajituri de casa.

16.00- 18.00
Aceasta perioada este rezervata socializarii, diverselor activitati educationale, intr-o atmosfera sanatoasa care sa stimuleze autonomia si increderea copilului. De asemanea pot fi urmate si cursurile optionale.

Ai o intrebare? Contacteaza-ne