Gradinita Capsunica

COMUNICATIVI, CONSECVENTI,  CREATIVI

CURIOSI – deoarece copilaria este plina de mirare si de “de ce?”. Gama de informatii care urmeaza acestei intrebari creeaza modele si perspective care ne ajuta sa diferentiem binele de rau si sa luam decizii.
ACTIVI – gata sa imbratisam o lume in continua schimbare. Exista multe modalitati de a ajunge la scopurile scontate, iar a fi dinamici ne permite sa ne filtram experientele si sa ne adaptam constant la schimbarile si nevoile ivite.
PROFESIONISTI – in arta de a ingriji si dezvolta copii care se simt increzatori in propria lor identitate. Suntem pregatiti profesional pentru orice provocare, iar compasiunea, distractia si setea de a invata se afla in centrul a tot ceea ce facem.
SCOPUL – nostru principal este ca toti copiii din gradinita sa-si descopere si sa-si accepte identitatea proprie, prin descoperirea valorilor si a actiunilor care le intaresc personalitatea.
UNITI – in distractie si bucurie. Jocul ne ajuta sa interactionam, sa ne descoperim, sa ne acceptam unii pe altii intr-un mod liber si relaxant.
NEOBOSITI – in a crea si a asigura un mediu in care inteligenta poate straluci, iar imaginatia poate fi hranita.
IUBITORI  – de tot acest univers numit copilarie si de tot ce manifesta el. Gradinita s-a nascut din dorinta si bucuria de a lucra cu copiii, pentru a-i ajuta sa creasca si sa interactioneze, intr-o perioada fundamentala a vietii lor.

CONCENTRATI – ca interesele copiilor sa fie in centrul a tot ceea ce facem. Ne dorim sa oferim copiilor un spatiu sigur si confortabil, primitor si stimulant, sa aiba ocazia de a avea experiente educationale semnificative, in timp ce se joaca si se distreaza. Suntem constienti ca atunci când copiii se simt in siguranta, cuceresc lumea cu toate simturile.
ATENTI – la nevoile fizice, mentale si emotionale ale copiilor, sa le permitem si sa ii indrumam catre o interactiune benefica si constructiva cu tot ceea ce reprezinta lumea inconjuratoare.

mediu sigur pentru sanatate

Alte lucruri binecunoscute de catre toti parintii sunt igiena, odihna si alimentatia corecta. Sanatatea nu se cumpara, ea se pastreaza! Din acest motiv, toti parintii isi doresc ca, mai presus de orice, copiii lor sa fie sanatosi.
Pentru a reduce riscul bolilor copilariei, si nu numai, avem in permanenta grija de igiena corespunzatoare, de alimentatie, de odihna si, nu in ultimul rand, de miscare.

comunicare si transparenta

Comunicarea este si ea un factor destul de important, iar pentru asta, parintii sunt instiintati in permanenta despre situatia copilului, de continutul meniului si al altor activitati desfasurate de catre Gradinita Capsunica.

Rezultatele serviciilor noastre, se vad pe zambetul si fericirea copiilor dumneavoastra. Ele sunt cartea noastra de vizita!
Va multumim pentru alegerea facuta si va asteptam cu drag la Gradinita Capsunica!